Inspiration & tips

Vågar du testa trendigaste frisyrerna?

I början av året är det alltid spännande att titta på vilka trender branschen tror ska bli de största. När det gäller frisyrer är det bland annat kort hår, wetlook och fläta. Vilken är din favorit?

Kort och spretigt

Det riktigt korta håret är supertrendigt detta år. Helst ska det vara lite ojämnt klippt så att det spretar i topparna. Det känns vågat, tufft och bekvämt. När det gäller färger så är den röda tråden ”naturligt”. Satsa på mjuka, fina toner i kastanjebrunt om du är mört och honung om du är blond.

Stort med wetlook

Har du vågat klippa den korta frisyren så kan du bli dubbelt så trendig om du dessutom fixar wetlooken. Men den fungerar lika bra till långt hår och för killarna är den given. Allt du behöver göra är att kamma bak håret med gelé eller vax så att du ser nyduschad och fräsch ut.

Flätan är tillbaka

Vågar du inte klippa av håret så går det bra att göra tvärtom – förlänga det! En av trenderna är nämligen riktigt långt hår, gärna med löshår. Och du som har långt hår, naturligt eller löshår, måste bara fixa årets frisyr – flätan. Alla varianter är rätt, men kanske den absolut mest trendiga ändå är den slarvigt inbakade flätan. Så snyggt!

TIPS! Den kyliga vintern sliter på håret. Försök att minska ner på användandet av plattång och fön och glöm inte att ge håret en intensivkur av fukt. Gärna en gång i veckan. Kom in till Valengallerians butiker så hjälper de dig!

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email