Inspiration & tips

Roligt med rött i höst

Det blir ingen gråmulen höst i år. Åtminstone inte inom modevärlden. Säsongens kollektioner leker med färgstarka uttryck och ska du satsa på ett säkert kort så är det rött som gäller.

Rött är absolut hetast i höst. Klarrött som vinrött. I byxor, jacka, sjal, pumps…det kan liksom inte bli för mycket. Roligt, kaxigt och läckert. Den röda färgen gäller för såväl män som kvinnor. Senapsgult och smaragdgrönt är andra stora färger. Kombinera med basplagg i grått, svart och brunt.

Tydliga 70-tals vibbar

Man märker tydliga 70-tals glammiga vibbar i årets höstmode, vilket ger en lekfullhet i mönster, färger och material. Till och med blommorna har fått följa med sommargarderoben in i höstkollektionerna – ett uppiggande element i mörkret. Långa kjolar och de lätt utsvängda byxorna är ett måste i garderoben och manchestertyget gör rejäl comeback och dyker upp i både kjolar, byxor och kavajer. Ursnyggt i rostrött, mörkblått och beige.

Kavaj ett måste

Ett annat nyckelplagg i årets höstgarderob, för både män och kvinnor, är kavajen. Casual och vardaglig i manchester eller mer dressad i fint skurna modeller. Den får gärna vara rutig och kvinnorna kan med fördel matcha med ett brett skärp i midjan om man ska tro catwalken.

Miniväska är rätta detaljen

Kombinera höstens klädgarderob med några små miniväskor i fräcka färger. Detta spås bli en av de stora accessoarerna – till både nytta och nöje. Kläderna får ett lyft med denna iögonfallande lilla klick, och du håller reda på det viktigaste som mobil och nycklar.

Lycka till med höstgarderoben – och kom in till oss på Valengallerian så hjälper vi dig med den rätta outfiten!

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email