Inspiration & tips

Pysselhöst med familjen

Höst betyder inomhuslekar och pyssel. Här kommer tips på två kreativa sysselsättningar som ni kan göra tillsammans hela familjen.

Kreativ mandala

Att färglägga mandala tillsammans är roligt och rogivande. Mandala är ett antal sammanhängande former som utgår från ett enande centrum. Det finns målarböcker med mandala för både barn och vuxna. Eller så kan ni ladda ner och skriva ut bilder från länken här: http://www.supercoloring.com/sv/malarbilder/konst-och-kultur/mandala

Gör egna popcornstrutar

Så här på hösten vill man krypa ner i soffan och titta på film. Gör egna popcornstrutar av tomma mjölkkartonger tillsammans med kompisarna och skapa riktig biokänsla. Bara att vika som en strut och dekorera. Här finns en länk till en DIY-video som ni kan följa: https://www.arla.se/arlakadabra/pyssel/

BR tipsar om 3 favoriter!

1. Interaktivt gosedjur
Pomsie är ett interaktivt gosedjur. Den berättar för dig när den känner sig trött, frusen eller hungrig med supersöta lysande ögon och gulliga ljud. Med sina rörelsedetektorer känner den om du kramar och tar hand om den.

2. Ett super-slime
ELASTI PLASTI-slime expanderar hundra gånger sin egen storlek vilket ger oändligt med lekmöjligheter. Expandera, utvidga eller blås bubblor! Supermjukt och superstretchigt. Du kan klämma ihop det och dra ut det så mycket du vill.

3. Gör egna badbomber
Med denna roliga badbombsfabrik, SO BOMB DIY, Bath Bomb Factory, kan du göra dina egna badbomber. Följ enkelt instruktionerna och lägg i badkaret för ett färgstarkt och doftande bad.

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email