Inspiration & tips

Kul med korallfärg

Årets färg enligt Pantone är Living Coral – en korallnyans med både värme och intensitet. Piggar upp både mode, inredning och makeup i vår.

Korallfärgen är lika rätt i ljus persikoton som knallorange. Den ger ett starkt intryck som ensam färg, men ger också en läcker effekt som detalj. Den är väldigt snygg att kombinera antingen med starka färger som mörkblått och grönt eller ljusa som rosa och gult. Effekten blir helt olika beroende på vilket du väljer. Prova en korallfärgad blus dels till ett par mörkblåa byxor, dels till en ljusrosa kjol, så ser du skillnaden!

Färg för solen

När det gäller makeup så är korall perfekt som rouge för att framhäva kindbenen på ett naturligt och mjukt sätt. Men även läppar, ögonlock och naglar får ett lyft med nyansen som dessutom gör sig extra bra när solen skiner.

Piggar upp inredningen

Korallfärgen ger också en lekfull och somrig känsla till inredningen. Pigga upp hemmet med detaljer som prydnadskuddar, sittpuff, lampa eller överkast. Eller gå ”all in” och måla en fondvägg i korall. Placera en matchande fåtölj framför och bryt av med en stor grön växt. Modigt och läckert!

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email