Inspiration & tips

Kom igång med träningen

Har du svårt att komma igång med den där träningen du lovat dig själv att göra? Ett tips är att ändra sitt mindset och tänka på träningen som ”att unna sig må bra-tid” istället för ett måste. Kropp, hjärna och psyke mår toppen av träning – ge dig själv chansen så kommer du snart att hitta träningsglädjen.

För att lyckas gäller det att hitta en träningsform som passar dig. Tröttnar du snabbt så se till att variera redan från början – det tycker kroppen om! Vill du kombinera träning med socialt umgänge så rekommenderar vi att du testar padel. En rolig sport som i stort sett alla kan spela utan att ha gått kurser och övat slag. Dessutom kan man mixa lagen med olika åldrar vilket är kul. Ta med familjens tonåringar!

Sätt upp delmål – och fira

Promenader, en lättare joggingtur och ett träningspass online eller med hjälp av en app är lätt att få tid till. Och visst blir träningen roligare med snygga och sköna träningskläder och tekniska prylar som håller koll på resultat och utveckling. Sätt upp delmål och unna dig något fint, mysigt eller roligt för varje steg du tar. Kanske ett nytt vårplagg, en god parfym, skönhetsbehandling eller en fika med någon du gillar.

Boosta dig inifrån och ut – nu kör vi!

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email