Kom igång med träningen

Har du svårt att komma igång med den där träningen du lovat dig själv att göra? Ett tips är att ändra sitt mindset och tänka på träningen som ”att unna sig må bra-tid” istället för ett måste. Kropp, hjärna och psyke mår toppen av träning – ge dig själv chansen så kommer du snart att hitta träningsglädjen.

För att lyckas gäller det att hitta en träningsform som passar dig. Tröttnar du snabbt så se till att variera redan från början – det tycker kroppen om! Vill du kombinera träning med socialt umgänge så rekommenderar vi att du testar padel. En rolig sport som i stort sett alla kan spela utan att ha gått kurser och övat slag. Dessutom kan man mixa lagen med olika åldrar vilket är kul. Ta med familjens tonåringar!

Sätt upp delmål – och fira

Promenader, en lättare joggingtur och ett träningspass online eller med hjälp av en app är lätt att få tid till. Och visst blir träningen roligare med snygga och sköna träningskläder och tekniska prylar som håller koll på resultat och utveckling. Sätt upp delmål och unna dig något fint, mysigt eller roligt för varje steg du tar. Kanske ett nytt vårplagg, en god parfym, skönhetsbehandling eller en fika med någon du gillar.

Boosta dig inifrån och ut – nu kör vi!

Spännande pasteller i vår

Att pastellerna tar över modet under våren är inget ovanligt. Men i år är det inte de vanliga, skira färgerna som dominerar utan mer intensiva nyanser.

Pasteller som lutar åt mintgrönt, syrenlila, korall, bubbelgumsrosa och isigt ljusblått är några av färgerna som lyfter vårens mode. Bland trenderna ser vi också en hel del lekfullt transparanta tyger, västen gör revival och shortsen kommer att vara hetare än på länge. Piffa till din outfit med stora accessoarer. Gärna oversized pastellfärgade örhängen eller halsband.

Roligare makeup

Kläder och makeup följs åt när det kommer till trender. Pastellrosa läppar och ljusblå ögonskugga, eller en mild orange nyans på kinder och ögonlock är helt rätt. I år kan man lägga lite mer krut på rougen och gärna låta den smälta ihop med ögonskuggan. Lek med färger och vågar du så välj mascara i guld!