Musikgala och annat skoj på långfredagen

Musikgala och annat skoj på långfredagen 19/4

Valengallerian anordnar tillsammans med Prime Time en insamlingsdag för Barncancerfonden med musikgala, skoj för barnen och tipsrunda den 19/4.

Fredagen blir en musikfest. På scen står Lennart ”Lelle” Dahlberg med son. Lelle är känd låtskrivare och har släppt en egenskriven skiva som spelas flitigt runt om i världen. Trelleborgs stolthet Rickard Harletun kommer också hit och bjuder på en blandning av de bästa låtarna och partybandet Prime Time river loss ännu fler sköna låtar. Bandet bildades för 2,5 år sedan och kommer att släppa sin första skiva under våren.

Clown-bus och fiskedamm

Härliga, roliga, tokiga, musikaliska clownerna Lattjo, Lajban och Luffaren roar både barn och vuxna. Massor av skratt och medryckande sång utlovas! Dessutom finns en fiskdamm för barnen arrangerad av Radio 4U. Fångst varje gång.

Tipspromenad med fina priser

Denna dag blir det också tipspromenad på Valengallerian. Det kostar 20 kr och pengarna går till Barncancerfonden. Du har dessutom chans att vinna fina priser från butikerna:
– Presentkort på 300 kr på Trelleborgs Hud och Hårklinik. Flertalet olika behandlingar att välja mellan inom hudvård, hårvård och hårborttagning.
– Presentkorg från Normal med lite gott och blandat i.
– Catering-platta från Subway. Bestående av 4×30 cm valfria subs som är delade i 16 bitar. För 6-8 pers.

Till förmån för Barncancerfonden

Alla intäkter under musikgalan går oavkortat till Barncancerfonden: försäljning av korv med bröd, kaffe och läsk, deltagaravgiften till Tipsrundan samt fiskedammen. Vi har också haft en auktion på facebook som avslutas under dagen. Även de intäkterna går till Barncancerfonden.

Tider

LÅNGFREDAG 19/4
11.00 Clownerna Lattjo, Lajban & Luffarn besöker Vallengallerian
12.00 Lennart “Lelle” Dahlberg med Son bjuder sköna låtar
13.00 Rickard Harletun bjuder på bästa låtarna
14.00 Partybandet Primetime

Läs mer om påskaftonens och påskdagens aktiviteter här:
https://valengallerian.nu/event/kreativ-verkstad-for-vuxna-och-barn-i-pask/

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email