Kreativ verkstad för vuxna och barn i påsk

Kreativ verkstad för vuxna och barn i påsk 20/4 – 21/4

Påsken är konstens högtid i Skåne. I Valengallerians kreativa verkstad får både vuxna och barn skapa egna konstverk och hantverk.

Tillsammans med ett flertal aktörer bjuder vi in dig att prova på massor av olika konstformer. Ta fram din kreativa ådra och se vad du kan åstadkomma. Det bästa med konst är att det inte finns några rätt eller fel. Det handlar om att ha kul och våga prova. Vi har verkstad för både barn och vuxna.

Färgstarkt och roligt

Hermods målarutbildning kommer hit och visar hur man dekor- och dekorationsmålar på gipsskivor. Självklart får du prova. Dessutom sponsrar Panduro med vattentavlor – testa att skapa egna. Även akryl- och oljemålning finns att prova på under påskdagen.

Skapa med form

Du får också prova på så kallad ”himmeli”, geometrisk halmslöjd, fast med sugrör istället för halm. Och barnen kan skapa egna ballongdekorationer av påskharar, påskkycklingar eller påskägg.

Lär dig fototrixen

Trelleborgsfotografen Peter Löfqvist tar allt från familjebilder i studio till bilder på vilda djur i Afrika. Han kommer till Valengallerian och håller i en fotoskola. Lär dig hur du med enkla knep kan få till de där extra bra bilderna. Missa inte chansen!

Tider

PÅSKAFTON 20/4

Dekor- och dekorationsmålning 10-16
Fotoskola 10-16
Vattentavlor 10-16
Ballongdekorationer 10-16
Himmeli med sugrör 12-16

PÅSKDAGEN 21/4
Dekor- och dekorationsmålning 12-16
Akryl- och oljemålning 12-16
Vattentavlor 12-16
Ballongdekorationer 12-16
Fotoskola 12-15

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email