Jul på Valen!

Jul på Valen! December

 

Snön lyser med sin frånvaro, men vad gör väl det? På Valen är det jul hela december. Här kan du läsa om vad som händer hos oss. Välkommen hit och andas julstämning.

Tävling – Snöflingejakten

Varje adventssöndag kan 3 kunder vinna ett Citykort, laddat med 500 kr att spendera på Valen! Vi har gömt 10 snöflingor inne på gallerian. Varje flinga har en bokstav – dessa bildar tillsammans ett ord. Kan du fundera ut vilket har du chans att bli en av de lyckliga vinnarna! Maila ordet samt för- och efternamn till info.valengallerian@gmail.com. Vinnarna dras varje söndag och vinnaren kontaktas på måndagen via mail.

Vintersagoland

På andra våningen kan du kliva in i vårt härliga vintersagoland och känna julstressen rinna av. Strosa runt bland granar och djur i en värld som för tankarna till Narnia och Frost.

Julmys med pyssel

Vår Nalleorkester spelar musik och sagoträdet berättar sagor. Här kan du också sätta dig och julpyssla en stund. Gör egna julkort och annat skoj.

Tomten kommer

Klart att tomten kommer till Valen! 7, 8, 14, 21 och 22 december finns han på plats i sin tomtetron mellan kl. 13-16. Välkommen hit och lämna din önskelista.

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email