En dag i kärlekens tecken

En dag i kärlekens tecken 14 februari kl 10-18

Har ni tänkt på det där med giftermål, men aldrig kommit till skott? Eller har ni valt bort det eftersom det tar för mycket tid och pengar? Eller har din partner helt enkelt inte friat? Nu kan ni säga JA till varandra på Alla hjärtans dag – romantiskt, enkelt, smidigt och roligt!

På Alla hjärtans dag den 14 februari erbjuder Trelleborg Citysamverkan, Valengallerian och Trelleborgs kommun kostnadsfri borgerlig drop in-vigsel. Ta chansen och bli ett! För att vigselförrättare Ulf Bingsgård ska kunna viga er måste godkänd hindersprövning från Skatteverket uppvisas på plats före ceremonin. Se länk nedan.

Dagen bjuder också på en massa annat i kärlekens tecken – på Rådhustorget kan du fästa kärleksfulla meddelanden mellan kl. 10-18 i Kärleksträdet och önska romantiska låtar. På förmiddagen finns TFF och Citysamverkan på plats och delar ut kärleksmuffins till alla som bidrar till att smycka kärleksträden. Inne på Valengallerian kan ni fotografera varandra i ett stort hjärta, köpa gulliga presenter till de ni tycker om och bjuda på en god fika eller lunch.

Läs mer om ansökan om hindersprövning och vigselintyg från Skatteverket här:
https://www.skatteverket.se/privat/folkbokforing/aktenskapochpartnerskap/forevigselnhindersprovning.4.76a43be412206334b89800020477.html

Kontaktperson
Cityledare
Lotta Wahlqvist
0763-184765
info@trelleborgcity.se

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email