Inspiration & tips

Äntligen beachtime!

Nu kikar sommaren fram och vi får njuta av sol och värme. Packa strandväskan med de rätta prylarna för beachen och ha en skön dag med familj och vänner.

Beachtime

När det gäller badkläder så är modet i år färgglatt, blommigt och mönstrat. Rostrött är hetaste färgen men blått och grönt är också populärt. Baddräkten fortsätter att öka i popularitet och finns med flera finesser som veckade omlott-detaljer, volanger, femtiotals-stuk med mera. Viktigast är att vara bekväm!

Solhatten är ett måste och finns i allt från stråhattar till färgglada flätade varianter. Välj en med rejält brätte som skyddar ansiktet. Matcha med en rymlig och snygg strandväska i flätad strå som rymmer allt från handduk till solkräm.

En smidig kylväska med goda smörgåsar och dricka är ett måste och varför inte köpa en rolig luftmadrass att guppa fram på vågorna med – kanske i form av en svalkande isglass? En bluetooth-högtalare med favoritlåtarna piggar upp strandturen och vill du pimpa din plats på beachen med trendiga accessoarer så välj något med flamingomönster – den trenden håller fortfarande.

Sommaren är kort, så passa på att njut medan den varar!

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook. Där får du information, erbjudanden, tips och inspiration!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email